Schaakkroegentocht Roosendaal


Na een afwezigheid van 5 jaar keert de schaakkroegentocht op 2 september aanstaande terug in Roosendaal! Tijdens de gezellige drukte van de kermis zijn er 7 rondes in tweetallen verspreid over 7 kroegen in het centrum van Roosendaal. Zoek allemaal een maatje op en noteer deze dag in je agenda! Alle overige informatie over dit toernooi is te vinden op: https://www.facebook.com/SchaakkroegentochtRoosendaal/.

Aanmelden kan zowel via facebook als door middel van een e-mail naar: schaakkroegentochtroosendaal@outlook.com. Aansluitend aan de prijsuitreiking is er de mogelijkheid om voor 7,50 euro een hapje mee te eten. Graag in verband met de planning bij aanmelden alvast een voorkeur voor het eten aangeven (vis/vlees/vega).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *