Intern (01-05-2017)

A-groep:

Marc Naalden-Marvin Jacobs: 1-0.

Dame-pionspel, Marvin te snel op g4 met de zwartveldige loper, waardoor hij een beetje klem kwam te staan. Wit kon rustig zijn stelling versterken. Uiteindelijk begon zwart een wanhoopsoffensief ten koste van een toren, maar dit offensief sloeg niet door.

Nico Kloosterboer-Patrick Heijnen: 1-0.

Na de korte rokade van zwart krijgt wit volop kansen om in de aanval te gaan op de koningsvleugel. Dat was het.

B-groep:

Pierre Bol-Ron Höfer: 0-1.

Beide spelers kwamen goed uit de opening, alleen kreeg Pierre een dubbelpion op f3 en een iets verzwakte stelling. Na het afruilen van diverse stukken stelde Pierre voor om aan de borrel te gaan, maar na de eerste slok van zijn Bolleke deed hij met toren e4 een dodelijke zet, waardoor Ron deze kon slaan en Pierre ter plekke mat ging en de rest van het Bolleke keek lijdzaam toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.