DKR 4de Ronde.

Na een wat (v)luchtige mededeling van de organisatie dat de speeldatum van de volgende ronde is verzet naar 5 maart ging ronde vier van start, een organisator dacht al dat het de vijfde ronde was, maar die werd gecorrigeerd door de oplettende deelnemers. Oh ja het was in verband met de maandag na de Carnaval, dan zijn ze hier altijd gesloten namelijk. Dat was iedereen ontschoten bij de afdeling planning vandaar. Ook was de indeling aangepast maar hierover werd door de organisatoren geen officiële mededeling gedaan.

Terwijl er een griepvirus als een nevel door de straten van Roosendaal doolde deden de deelnemers hun eerste schuchtere zetten in het nieuwe jaar en er waren een paar aardige momenten.

Ivo met zwart tegen Tikran was een strategisch duel. Met een Dametje over de hele.

Stefan met wit in zijn element tegen Olivier.

Marc met standaard manoeuvres naar winst.

Verder zie de site voor de monsterpartij van André en Erik. 70 zetten. Zwart heeft een klein voordeeltje in een Toreneindspel. Wit mist waarschijnlijk ergens de remise en Erik haalt het volle punt binnen.

 

Heren tot de volgende ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *