RSG gaat op reis!

Van 27 tot en met 29 januari 2015 spelen de avondteams van RSG een uitwedstrijd. RSG D maakt dinsdag zijn opwachting bij de hoofdmacht van ’t Paardje in Made. Een lastig karwei! RSG A en B spelen woensdag beiden in Tilburg, respectievelijk tegen De Stukkenjagers A en C. RSG A excelleert dit seizoen in de hoofdklasse en staat in de tussenstand op een prima tweede stek! RSG B daarentegen moet het in klasse A1 doen met een plek in de middenmoot. Tegen De Stukkenjagers C met onder meer Gerlagh (2243) en Becx (2096) staat RSG B een zware avond te wachten.  De kanjers van RSG C tenslotte moeten donderdag in Hoeven aantreden tegen Schaakhoeve A. RSG C is onbetwist koploper in klasse A2. Allemaal veel succes én vooral enorm veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *