Intern: 26 januari 2015

In de B-groep is de competitie klaar en gaan Bart van Oosterhout en Pieter de Nijs promoveren naar de A-groep. Het zal een vette kluif worden, maar deze twee jonge vechthonden zullen zich niet zomaar gewonnen geven!

Er werden vanavond drie partijen gespeeld, twee voor de LBV-cup en een in de A-groep.

LBV-cup:

Ben Cartens-André van de Laar (“Candlestick”): 0-1.

Jacques Smits-Frank Rockx: 1-0.

Uiteraard zijn we zeer verheugd, dat Jacques het komend seizoen onze gelederen komt versterken!

A-groep:

Marvin Jacobs-Nico Kloosterboer: 1-0.

In een vrij gelijke eindstand, die naar remise neigde, heeft Nico het naar eigen zeggen weggegeven:

“Marvin heeft gewoon reglementair en degelijk gewonnen, ik moet geen verkeerde dingen zeggen, ik heb het ietwat verkeerd afgewikkeld in het eindspel. Het was een technische knock-out.” En Marvin vond het “een heel spannend eindspel”.

Volgende week krijgen we nog de titanenstrijd Ben Cartens-Ron Höfer, die zal beslissen over degradatie naar de B-groep van een van beide heren, een wedstrijd, die uiteraard geanalyseerd en te volgen zal zijn op het grote scherm in het café!

One thought on “Intern: 26 januari 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *