Intern: 2 maart 2015

A-groep:

Ron H☺fer-Johan Goorden: Remise.

Ron speelde een prima partij tegen Johan en in het eindspel waren bij beide spelers 6 pionnen en een paard over in een gelijke stelling en langzaam schoven de heren naar een gelijke eindstand.

Marvin Jacobs-Bart van Oosterhout: Remise.

Bart speelde degelijk, maar ook feller en creatiever dan in de eerste competitiehelft. Hij bewijst nu al, dat hij in de A-groep zijn mannetje staat. In het middenspel had Bart zelfs 2 pionnen meer, maar hij verloor er daarna nog een en er zat niks meer in.

B-groep:

Rob Verbeek-Patrick Heijnen: 0-1.

Rob gaf een loper weg en Patrick kreeg een sterke aanval met dame en toren op de koning. Na een goed uur wordt de concentratie bij Rob minder en Patrick won redelijk snel.

Pierre Bol-Ben Cartens: 0-1.

De eerste 16 zetten van Pierre waren prima, maar Ben vond, dat hijzelf “een weergaloze partij” speelde en daar is uiteraard geen kruid tegen gewassen. Welkom in de B-groep, Ben en zo te zien wordt je verblijf in de B-groep slechts een tijdelijke missie, een noodzakelijk kwaad, een doorstarter! Maar tegengas, daar kun je op rekenen…..

Pieter de Nijs-Victor van Oosterhout: Remise.

Pieter had veel meer aanval en volgens Victor stond zijn dame “in de knoop”. De aanval sloeg niet door, en Johan gaf achteraf nog even fijntjes aan, dat Pieter onderweg nog een super-belangrijke pion mee had kunnen pikken, maar dat had deze Fransoos natuurlijk weer niet gezien. Je had gelijk, Johan!

LBV-cup:

Joey Wattimena-Hans Ravestein: 0-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *