RSG Inloopavond 7 september

Maandag, 7 september a.s. INLOOPAVOND voor leden, niet-leden, oud-leden, belangstellenden en Kermisgangers. Na de draaimolen op de Kermis kunt u genieten van hopelijk een goede opkomst van schakers bij de Veestallen, die natuurlijk ook dit seizoen weer enthousiast gaan werken aan een gestage stijging of daling van nivo en rating.  Een week later, op maandag, 16 september start de INTERNE COMPETITIE. Alle speeldata zijn inmiddels bekend. Voor deze competitie zijn nog 2 vrije plaatsen. Heeft u belangstelling, meld u zich snel aan, nu kan dat nog! Ook voor het districtskampioenschap DKR, waarvoor al 25 aanmeldingen binnen zijn en dat zijn eerste wedstrijd op maandag, 12 oktober speelt. Aan dit DKR zullen ook twee FM-schakers meedoen, te weten Mark Smits en Stefan Colijn, die deze titel jongstleden in de wacht heeft gesleept na zijn fantastische optreden tijdens het toernooi in Brasschaat, waar nog heel wat meer Roosendaalse schakers hun rating stevig hebben aangescherpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *