BSV A – RSG B Vrijdag de dertiende is een ongeluksdag

BSV A – RSG B Vrijdag de dertiende is een ongeluksdag, maar zou dat ook voor RSG B gelden? Al snel na het begin van de match tegen BSV A, leek het daar niet op. Marc kreeg al snel eeuwig schaak op het bord, maar Frank kreeg een stuk cadeau en even later werd dat een volle toren, en dus kwamen we op voorsprong. Maar konden we die voorsprong vasthouden? Erik kreeg het moeilijk, hij had zich verrekend en verloor een pion. Maar zijn tegenstander wist er niet door heen te komen. Aan allebei de kanten was het verstandiger om remise te nemen. Ook Joris verloor een pion door een verkeerd plan, maar dat was wel te veel in het eindspel doordat er een vrijpion van de tegenstander overbleef in het centrum.

T BSV A 1728 RSG B 1851 2 2
1. Alexander Bruschke 1748 Marc Naalden 1943 ½ ½
2. Oliver de Hert 1895 Erik van Elven 1930 ½ ½
3. Pieter-Jan Demmers 1581 Frank Lambregts 1820 0 1
4. Bas van de Putte 1689 Joris Kok 1712 1 0

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.