RSG B – De Schaakhoeve

Op het 1e bord kersvers nieuw RSG lid Jan Schuurmans. Jan had weinig moeite met zijn tegenstander en won zijn partij al binnen een uur. 1-0
Ron had op het 3e bord de sterkste tegenstander met een rating van 1480. Ron kwam erg sterk uit de opening wat resulteerde in een toren ruil voor een Dame een mooie kwaliteitswinst wat uiteindelijk de winst voor Ron opleverde 2-0.
Dan Joey op het 4e bord, als er iemand na zijn partij een staatalot moet kopen was hetJoey wel, hij stond nagenoeg verloren maar na een foutje van zijn tegenstander wist hij gewoon de partij in winst om te zetten 3-0.
Martijn degelijk als altijd was het langst aan het spelen van het B team, maar maakte het resultaat compleet door gewoon netjes te winnen, als enige RSG avond-team stond er gewoon 4-0 op het scorebord.