Sterrenteam wint nipt van Baronie

Aangezien het 1e en 2e bord achter mij zaten heb ik het niet helemaal goed meegekregen, maar op het 1e bord speelde Johan een degelijke partij waarop hij zijn tegenstander op zijn Johans langzaam tot wanhoop dreef, uiteindelijk een mooie 1-0 voor Johan nogmaals gefeliciteerd.
Dan Martijn. Normaal altijd een zekerheid voor een punt zat het deze keer niet mee zelfs toen zijn tegenstander hardop begon te denken lukte het Martijn niet om hier gebruik van te maken helaas 1-1
Daar Nico naast mij zat kon ik van deze partij meer zien, als je het dan over vegen hebt dat heb ik van Nico nog nooit gezien de stukken vlogen over het bord bijna op mijn bord!! Wat uiteindelijk resulteerde in een kwaliteit en stuk voordeel voor. Nico speelde dan ook tactisch goed naar een overwinning zelfs binnen de tijd! 1-2 klasse Nico.
Wat betreft mijn partij ik verloor al vrij snel in de opening mijn belangrijke d pion, waar ik aardig wat denkwerk aan moest besteden om die pion weer terug te winnen. Aangezien mijn tegenstander alle stukken alleen maar afruilde had ik hem remise aangeboden maar hij nam dit in eerste instantie niet aan. Uiteindelijk, toen alle stukken van het bord waren (niet de koning natuurlijk) en er alleen nog pionnen op het bord stonden en mijn opstaan tijd voor NS 5.00 ’s ochtens parten begonnen te spelen heb ik mijn tegenstander nogmaals remise aangeboden waarop hij het wel accepteerde.
Echter van Johan kreeg ik op mijn kop dat ik in het pionnen eindspel de winst voor het pakken had, helaas ik was tevreden met de winst van het sterrentopteam.