“NEVENCOMPETITIE” verandert in “LBV-CUP”.

Naast de interne competitie van RSG, die vanaf dit seizoen voor het eerst werd gespeeld met een A- en een B-groep, werd ook een “nevencompetitie” ingesteld, een soort open kampioenschap voor leden, die wel kwamen schaken, maar geen tegenstander voor de interne competitie hadden. Deze vaak schertsend genoemde “neven-en nichtencompetitie” gaat vanaf 1 januari

“LBV-CUP” heten.

LBV staat voor Landelijke Belangen Vereniging, de vakbond voor werknemers en werkzoekenden (arbeidszaken, uitkeringen, belastingservice, etc.). Het bestuur van RSG is blij met deze nieuwe naam en heeft die gekozen als dank voor de jarenlange sponsoring van ons Roosendaalsch Schaakgenootschap door LBV.

Het moge duidelijk zijn, dat alle huidige neven en nichten, die graag op maandagavond een potje komen schaken bij RSG  ook vanaf 1 januari, 2015 even welkom zijn !

Red.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *