Het worden misschien drie klokken…

Het is aswoensdag, de dag ná carnaval. De dag waarop veel mensen een askruisje gaan halen in de kerk, of traditiegetrouw een haring gaan happen. Er wordt ook hard gewerkt om de straten na carnaval weer schoon te krijgen en de kater het hoofd te bieden.

DSC_1483

Ron Hofer, voorzitter RSG

De teams van RSG hebben de carnaval gebruikt als voorbereiding op de volgende ronde voor de avondcompetitie van de NBSB, die op maandag 23 februari 2015 wordt gespeeld. De avondteams spelen alsdan een thuiswedstrijd. De gasten zijn dit keer afkomstig uit Breda (De Baronie) en Dongen (DSC).

Hoofdklasse: RSG A – DSC A
1e klasse A: RSG B – De Baronie A
2e klasse A: RSG C – De Baronie D
2e klasse B: RSG D – DSC C

Behalve RSG D (middenmoter) zijn alle andere teams nog in de race voor de titel. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *