Zege voor hoofdmacht van RSG

De hoofmacht van RSG heeft in haar jacht op de kampioenstitel van de hoofdklasse in de avondcompetitie van de NBSB gedecideerd afgerekend met DSC A.   De fantasieopstelling van onze vrinden uit Dongen was tevergeefs.

Jordy hield De Moor met instemming van het teammanagement simpel op remise. Op de andere borden was geen vuiltje aan de lucht. Stefan (man van de match) knikkerde vervolgens een kansloze Van der Burght met een strak eindspel hardhandig van het bord.

Kort daarna viel het doek voor Maas die tegen Alik opgeofferd werd en ruim meer dan de helft van de partij met een stuk minder onnodig lang doorspeelde. Er was geen houden aan! Ivo tenslotte stond remise en probeerde er meer uit te halen. Na lang en zichtbaar zwoegen moest hij uiteindelijk toch genoegen nemen met remise.  Ivo zat overigens ziek achter zijn bord. Chapeau!

Uitslag RSG A – DSC A: 3 – 1
Stefan Colijn (2236) – Maarten van der Burght (2160): 1 – 0
Alik Tikranian (2151) – Mark Maas (1890): 1 – 0
Ivo Kok (2046) – Rob Haast (1784): ½ – ½
Jordy Schouten (2030) – Eric de Moor (2038): ½ – ½

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *