avondcompetitie: RSG – Oisterwijk B

(Rating is ook maar een mening 2)

Maandagavond 14 november dacht ik een uurtje te gaan genieten van deze match. We hadden een relatief sterk team op de been gebracht met Jan, Arco, Dree en Suus. Oisterwijk had minder menskracht beschikbaar. Jan zat bijvoorbeeld te spelen tegen iemand zonder rating, die het voorzover ik het heb gevolgd redelijk lang kon keepen. Arco won soepeltjes op 2. Op 3 speelde Dré, die de laatste tijd weer aardig in vorm is. Helaas was dit vanavond niet te zien. Toen ik wegging had hij al een stuk gemorst, waarna hij dapper bleef strijden voor een halfje. Helaas lukte dat niet. Suus stond al snel een pion achter (gambiet of slordigheid ?), maar vertelde mij nog alle hoop te hebben op een goed resultaat. Helaas, dat is niet gelukt. Oisterwijk mag trots zijn op het matchpunt.
Wij blijven waarschijnlijk gedeeld met Rode Lopers, bovenaan staan. De krachtverschillen zijn groot in deze klasse en er zijn verrassende uitslagen. Het team moet beter gaan spelen om kampioen te worden, maar zitten we daar op te wachten?

Cappie