een collectieve off-day

Totale afzwaaiers, over de bal heen maaien, balletje breed, passes die niet aankomen. Dit gaat niet over de groepsfase van het Nederlands elftal, maar over de belangrijke wedstrijd tegen CSV 2. Ons gevierde team, de trots van de Kaai en overige gebiedsdelen kende een collectieve off-day.
Arco speelde een gloedvolle partij met een bommentapijt aan hele en halve dreigingen. “Zo’n partij spelen en dan nog winnen ook!”, was zijn terechte en tevreden commentaar. Maar dat was het dan wel zo’n beetje. Op dat moment stonden we al verloren, het werd uiteindelijk 3-5. Het is al te pijnlijk om in detail op de andere partijen in te gaan. Kansrijke stellingen liepen remise, gelijke stellingen gingen verloren.
Er zit niets anders op dan de rug te rechten en op 17 december met het mes tussen de tanden Bergen op Zoom op te wachten. Gelukkig hadden we al een klok.

RSG 1 – CSV 2         3 – 5